fbpx

Andre Produkter end vin

VESTERHAVEGAARDEN ER IKKE KUN VIN! 

Men også mange spændende spiritusser. Af vores egne råvarer producerer vi for eksempel også: Brandy (Cognac), Æble Dram (Calvados), Gin, Druebrændevin (Grappa),  Æblebrændevin, Brombær-likør, Slåen-likør, Rabarber-likør, æble-likør, Birke-snaps, Hasselnødde-likør, Havtorn-likør og mange flere. 

Et udpluk af vores sortiment spændende snapse, dram og likører.

NY GAVEÆSKE SOM SMAGSPAKKE!

Nu kan man også nyde Vingaardens Vine hjemme hos dig selv! Idet vi har produceret en helt ny Smagspakke, der også kan bruges som lækker gaveæske. Vi kan også tilbyde vores nye gaveæsker med vores egen danske økologiske vine til firmaer med påtrykt eget Logo gaveæsken. Oplys blot evt. antal samt budget og vi sender tilbud. 

BÆREDYGTIGHED!

VESTERHAVE VINGAARD BYGGER PÅ MEGET HØJ GRAD AF BÆREDYGTIGHED, f.eks ved at gården drives 100 % Økologisk uden brug af nogen former for pestisider, lige som al produktion er godkendt med dansk og internationalt ØKO mærke som en af de eneste vingårde i Danmark og Norden! Desuden har vi planlagt at gå skridtet videre til BIO-DYNAMISK produktion i løbet af 2022. Vi har investeret i meget stort solfanger anlæg til strøm ca 18 KW anlæg samt 2 anlæg af solfanger anlæg til varmt vand, således kommer den primære energi af egen produktion! Derudover samler vi regnvand  fra bygninger i store tanke som vi genbruger til vanding af nye vinstokke! Endeligt genbruger vi de afskårne vinstokke og laver egne stiklinger til nye planter, flere tusinde hvert eneste år. Og når vi er færdige med at lave vin, genbruger vi alle de brugte skaller til ny opgæring med henblik på vores egen produktion af snapse, dram og likører. Så intet går til spilde!

0
Din kurv
Your cart is empty.