Åben man-lør fra 10-17

Søndag er lukket!  

Vingaarden

20000

vinstokke

2000

æbletræer

10 ha.

gaardens areal

100%

Økologisk

Gaardbutik

I butikken kan alle gårdens produkter købes:

ØKOLOGISK- ÆBLEMOST, ÆBLE MJØD, ÆBLEISVIN, PLUK SELV ÆBLER ( kun i sæson)

ØKOLOGISK ROSEVIN, MOUSSERENDE VIN, OG FORSKELLIGE KVALITETER RØDVINE, bla LAVET AF TØRREDE DRUER EFTER AMARONE PRINCIPPET.

GIN, BRANDY, ÆBLEDRAM, mange slags snapse, dram, likører fra egen produktion

Desuden sælges, Honning fra egne bistader, Rundvisninger, Gavekort, Dekanterings tragt. Tennisbane udlejning.

Den samlede produktion fra gården sælges kun gennem gårdbutikken og er ikke til salg gennem forhandlere eller restaurants. Derudover sælges vore produkter gennem vores net-shop fra denne hjemmeside.

Butikken er også stedet hvor vi mødes til guidede ture på vingården og butikken er udleveringssted for bestilte varer.

Smag Danmarks bedste økologiske vin

Vinsmagning

Der er flere måder at smage vores fantastiske vine på, når du er på besøg i vingården.

Man kan f.eks købe vin pr glas, eller en smagspakke bestående af 4 forskellige glas af gårdens top kvalitets vine og nyde på stedet. Der findes 2 forskellige smagspakker som er beskrevet i shoppen.

Desuden hvis man ønsker at købe flasker i gårdbutikken, så giver vi gerne en lille smagsprøve uden beregning inden købet så man er sikker på hvordan vinen smager.

Vinsmagning kan også foregå i forbindelse med rundvisninger som beskrevet under RUNDVISNING!

VINSMAGNING HOS DIG!

Det vil altid være mest optimalt med vinsmagning her på vingården, men hvis det ikke er muligt af hensyn til jeres planlægning, kommer vi gerne til jer og afholder et foredrag kombineret med vinsmagning af alle vores vine. Kræver dog mindst 20 personer. Ring på 40557704 eller skriv til [email protected] med info om dato og antal personer.

Verdensklasse vingård i Karrebæksminde

Rundvisning

Et besøg på vingården er spændende og muligt hele året. Det er ganske gratis at besøge vingården, Gårdbutikken har næsten altid åbent, hvor alle gårdens produkter er til salg. Der kan købes et glas vin som nydes i gårdbutikken eller under pergolaen med vinranker.

Rundvisning på egen hånd, som audio walk tur, evt. med vinsmagning

Et besøg på vingården er spændende og muligt hele året. Det er ganske gratis at besøge vingården, Gårdbutikken har næsten altid åbent, hvor alle gårdens produkter er til salg. Der kan købes et glas vin som nydes i gårdbutikken eller under pergolaen med vinranker.

Kom på Vingårdsbesøg med guidet rundvisning med smagsoplevelser

Oplevelsen begynder med en guidet rundvisning i gårdens vin- og æbleplantage. Herunder historien om vingårdens plantesystemer samt drue- og æble sorter. Der vil være information om hvordan vinstokke og æbletræer passes økologisk og beskæres. Ikke mindst en fortælling om pergola opbindingen af vinstokke, som Vesterhavegården er ene om i Norden. Turen rundes af med info om årets gang i vinmarken. Bagefter besøges den hyggelige vinkælder, hvor egetræsfadene ligger og hygger sig og gør vores vine til noget helt enestående. Seancen slutter i vineriet og gårdbutikken, hvor vi fortæller om vinens tilblivelse efter høsten. Hvordan vi laver vores Amarone inspirerede vine, Æblemjød og æble-isvine og de øvrige vintyper. Herefter hygger vi os med vinsmagning af gårdens forskellige spændende vine. Der følger 4-5 slags vinsmagninger med af vores topkvalitetsvine af vores udvalg af Rosévin, Claret vin, Mousserende vin, Rødvin a la Ripasso typen og ikke mindst rødvin a la Amarone typen, samt mjød, gin, forskellige dram, snapse og likører. Besøget varer ca 2-3 timer. Med andre ord, behøver man ikke rejse længere syd på end til Karrebæksminde, for at opleve en ægte rigtig vingård!

Til jer der har været her før, kan jeg glæde jer med, at vores produktion stille og roligt stiger hvert år, så vi løbende får nye og spændende vine til vores smagninger.

Bestilling af rundvisninger. Udflugt for grupper som familie, venner, firmaer, foreninger, vinklubber mv. Private rundvisninger med guide på egne ønskede datoer

Mindst 10 personer og op til 100 personer, vi sammensætter gerne en oplevelse, der passer til jeres behov. Mulighed for at tilkøbe forplejning til gruppen.

Børn 0-15 år gratis.

Guidet rundvisning med smagsoplevelser på faste datoer

Hvis man kommer under 10 personer i sin gruppe, så afholder vi guidede rundvisninger på fastlagte datoer.

Perfekt ressource til at lære mere om vingaarden

Audio walk rundvisning

Besøg vingården og få rundvisning på egen hånd med vinbonden i dit øre undervejs.

Besøg kan være præcist når det passer jer indenfor åbningstiden.

Vi anbefaler at forudbestille smagspakke med gårdens vine så klar til at nyde på gården efter jeres tur, der findes 2 pakker hver med 4 forskellige prisvindende vine, bestil her: