fbpx

Diplomer & Priser

VINGÅRDEN HAR VUNDET DE STØRSTE PRISER PÅ MEGET KORT TID!

Den unikke placering, samt vores store passion og ihærdighed, har stor del i druernes høje kvalitet, vi producerer vin efter slogan ”Hellere lidt men godt!”, der har resulteret i at vingården har vundet guld, sølv og bronze i nationale- samt internationale vinskuer og prisen som DANMARKS BEDSTE VINGÅRD.

Vores kvalitet på især rødvine har overrasket mange eksperter i Danmark såvel som i udlandet. Som vi kan være særligt stolte over. På denne side kan man se et udpluk af priser og bedømmelser. Vi bruger ofte VINHULEN til at bedømme vores vine, der regnes som det dygtigste og mest anerkendte foretagende.

Vi producerer ca. 1000 flasker rosévin og ca. 2000 flasker rødvin pr år. Alle vores vine sælges udelukkende fra Vingården, til besøgende selskaber og fra gårdbutikken. I oktober/november er alt udsolgt og vi har mange kunder der er skrevet op til de kommende årgange der ligger på fade i vores vinkælder.

Vores vine hedder alle noget med ”Lagune” eftersom vingården er beliggende på den kendte ”Lagune stien” der løber langs Smålandshavets kyst fra Næstved til Skælskør.

Se hvad vores kunder mener om besøg på vingården!

0
Din kurv
Your cart is empty.