fbpx

Praktikanter

Bliv Praktikant på Vingården, spændende hele året!

Der er altid mange opgaver året rundt på en vingård og ikke kun når der skal høstes. Og det er spændende at være en del af vingårdens drift som praktikant. Især på Vesterhave Vingaard i den fantastisk skønne natur, ved skoven og stranden. Fra vinmarkerne kan man høre skovens dyr, havets brusen ved stranden, den friske havluft der sammen med de forskellige opgaver med pasning af vinskokke gør at det bliver den rene terapi. 

Vi tager gerne imod praktikanter fra: De lokale kommuner i området, dvs Næstved Kommune, Slagelse Kommune,  Gartner skoler, Landbrugs skoler, Tjener skoler, Kokke skoler, Fødevare teknolog uddannelser, da vi er økologisk certificeret er der masser at lære her. Vi er desuden godkendt til studerende fra Erasmus internationale uddannelser. 

Blot for at nævne nogle af opgaverne som vi kan bruge praktikanter til i årets løb:

Beskæring og opbinding af vinstokke. Beskæring af æbletræer. Grønthøstning, hvor vi fjerner overskud af drueklaser og skud. Udbringning af tang, kompost og hestemøg. Trimning af græs og ukrudt. Fjerne blade når druerne skifter farve. Plantning af stiklinger og nyplantninger. Vinificering, presning og omstikninger. Høst af æbler og druer. Borddækning og betjening af gæster til vinsmagning. Hjælpe til når vi afholder åbent hus på Dansk Vindag den første lørdag i september, læs mere under Vinfestival. Det er også hyggeligt at deltage som praktikant, det sociale, at være sammen med andre.

Skriv gerne hvilke dage og tider du kan komme. Du er velkommen til at kontakte os for mere info.

0
Din kurv
Your cart is empty.