fbpx

Winemaker’s Dinner på Vesterhave Vingaard

Siden 2015 har Jesper Rye og hans familie drevet Vesterhave Vingaard, kendt som en af Danmarks bedste, med priser som Danmarks bedste vingård og rødvin. Vores 25.000 økologiske vinstokke gør os til Danmarks største økologiske vingård.

Vinene fra Vesterhave Vingaard, består af en bred platte af bl.a. kraftige amarone-inspirerede rødvine fra Italien, samt lettere rød-, rosé- og hvidvine. Vingården har herunder modtaget priser såvel i Danmark og udlandet blandt 30 vinlande og 2000 vingårde, er der vundet både guld, sølv og bronze-priser.

Nyd dansk vin i perfekt harmoni med lokale delikatesser. Oplev prisvindende danske vine og skab en skøn aften i hyggelige omgivelser.

Ved Winemaker’s Dinner får du chancen for at smage vores bedste vine nøje udvalgt af vores dygtige vinmager. Hver vin er omhyggeligt matchet med lokale delikatesser for at fremhæve de subtile smagsnuancer.

Glæd dig til en aften i vores hyggelige omgivelser, hvor dansk vin og mad forenes i en harmonisk symfoni. Vores prisvindende vine og eksklusive retter skaber en uforglemmelig oplevelse.

Reservér nu og vær en del af denne unikke gastronomiske rejse.

Winemaker’s Dinner på Vesterhave Vingaard er din billet til en mindeværdig aften, hvor dansk kultur og smag mødes i fuld blomst!

Skal du være med til denne unikke oplevelse? Sikrer din plads ved at klikke nedenfor

Vi kan tilbyde selvsamme arrangement for jeres gruppe, hvis I er mere end 10 personer. Her kan I få jeres egen ekslusive aften for jer selv. Skriv blot på [email protected] med antal personer.

0
Din kurv
Your cart is empty.