Unik mad- og naturoplevelse
Er du klar til at udforske en enestående fusion af mad og vin midt i naturen? Reservér den 10. maj fra kl. 16-20 og deltag i vores eksklusive arrangement “Vild Bålmad og Vin,” som er en spændende kulinarisk rejse, som du sjældent vil finde andre steder.
Vi tager dig med på en fortryllende sanketur på og omkring Vesterhave Vingaard. Her vil du lære at identificere og indsamle vilde urter og spiselige planter, herunder skatte som strandkål. Derefter går vi i gang med at tilberede en uforglemmelig bålmad over åben ild ved vingården, hvor de friske, sankede ingredienser kombineres med gårdens prisvindende vine. Vores vinbonde, Jesper, vil sørge for, at dit glas aldrig er tomt under hele arrangementet, og han vil tage dig med på en fascinerende rundvisning i vingården og kælderen.
Denne dag er et sandt overflødighedshorn af natur, mad, og vin. Som en bæredygtig vingård bruger vi endda de tidligere års vinstokklip som brænde til bålet, hvilket tilfører en unik og skøn aroma til retterne.
Prisen for denne oplevelse er 995,- DKK pr. person.
Vores menu for dagen omfatter:
- Rejebisque med grønne asparges og bålbagt brød, lavet med gårdens hvidvin
- Havkogte kartofler kogt i havvand med tang
- Coq au vin tilberedt med gårdens rødvin
- Sæsonens (cole)slaw med sankede urter og hjemmelavet mayonnaise
- En lækker dessert tilpasset årstiden
Vi glæder os til at byde dig velkommen på en dag med enestående smagsoplevelser, hvor du får mulighed for at udforske mad, vin og urter på en helt ny måde. Tag med os ud i naturen og lær mere om vores passion for bæredygtig vin og autentisk madlavning.
Dette event kan også skræddersyes til jeres virksomheds personaleudflugt for en helt unik og mindeværdig dag sammen. Se billeder fra vores sidste besøg med Lyngkilde A/S på dette link.