fbpx

Teambuilding

Firmaudflugt med Teambuilding til Vesterhave Vingaard

Firmaudflugt til Vesterhave Vingaard

Få en unik oplevelse, når du besøger en ægte dansk økologisk vingård, der har vundet flere guldmedaljer, internationale priser og kåret til Danmarks bedste vingård. Et besøg på vingården er spændende og muligt hele året.

Besøget og oplevelsen kan begynde med en guidet rundvisning i gårdens økologiske vin- og æbleplantage. Herunder historien om vingårdens plantesystemer samt drue-og æble sorter. Der vil være information om hvordan vinstokke og æbletræer passes økologisk og beskæres. Ikke mindst en fortælling om pergola opbindingen af vinstokke, som Vesterhavegården er ene om i Norden. Herefter en tur i den hyggelige vinkælder, hvor egetræsfadene ligger og hygger sig og gør vores vine til noget helt enestående.

Efter turen i marken mødes vi til vinsmagning evt. med god mad dertil. Undervejs  fortæller vi gerne om vinens tilblivelse.  Der følger normalt 4 slags vinsmagninger med af vores top kvalitetsvine af vores udvalg af Hvidvin, Rosévin, Mousserende vin, Rødvin a la Ripasso typen og ikke mindst rødvin a la Amarone typen, samt dessertvine.  Besøget varer ca 2-3 timer. Med andre ord, behøver man ikke rejse længere syd på end til Karrebæksminde, for at opleve en ægte rigtig vingård!  Til jer der har været her før, kan vi glæde jer med, at vores produktion  stiger hvert år, så vi løbende får nye og spændende vine til vores smagninger. Vi kan tilbyde flere lækre muligheder som mad til vinsmagningen. F.eks en mættende Tapas buffet, eller lækker gourmet mad tilberedt af vingårdens egen kok. Se evt. under Winemakers Dinner.  

Denne event holdes som jeres eget exclusive selskab uden deltagelse af andre gæster. Der er et minimum på 10 personer. Hvis indendørs maks. 120 personer. Vi har flere hyggelige lokaler tilpasset til netop jeres gruppe. Eller hvis vejret tillader det udendørs maks. 150 gæster i vores overdækkede Pergola Terrasse under vinstokkene. I er velkommen til at kombinere jeres besøg med møder for jeres personale eller kunder,  samt evt. teambuilding og vi kan sørge for forplejning undervejs. Der findes også storskærm, samt kæmpe lærred med projector til HDMI forbindelse.  

Overnatning kan bestilles på vingården eller i nærheden, på Quistgården, De Hvide Svaners hytter, Menstrup Kro eller Smålandshavet i Karrebæksminde. Vi kan også arrangere bus afhentning overalt på Sjælland. Tidspunkt kan blive præcis, når det passer jer, og selvfølgelig under forudsætning af, at vi ikke allerede er booket. Endeligt antal personer kan justeres til op til1 uge før herefter vil antal være bindende. Skriv til os om ønsket tidspunkt og antal personer så sender vi gerne tilbud. Vi er flexible og kan tilpasse oplevelsen til jeres budget.

0
Din kurv
Your cart is empty.