fbpx

ROSÉVIN, BOBLE LAGUNE, 12%, 75cl, 2023

kr.300.00

621 på lager

Varenummer (SKU): 02-5201-2 Kategorier: , ,
ROSÉVIN, BOBLE LAGUNE, 12%, 75cl, 2023

Bedømmelse: Vinkendere beskriver den således: Flot mørk rubinrød farve. Fyldig i udtrykket med en flot intensitet, med karakter og spændende nuancer. Flot balance med stringent syre og rig frugt og cremethed i munden. Med noter af friske jordbær og hindbær. Vores mest solgte vin, gæster køber den igen og igen! Samme vin sidste årgang vandt International Guld medalje, ligesom den blev serveret til Dansk Melodigrandprix sidste år.

Druer: Rondo 55%, Bolero 45%.

Beskrivelse: Druerne blev dyrket ved Smålandshavets kyst i den friske havluft og håndhøstet den 26.09.2023 Efter nænsom sortering fjernede vi stilke og presset direkte til den rene most. Kold-gæret i ståltanke ved ca 12 grader i 2 uger.

Marker: Druerne er høstet fra markerne: Skovager og Testager.

Tappet: Efter omstikning til ståltank på ”surlie” i 6 mdr. og klaring. Karboniseret og tappet i Ingelheim Juli 2024. Med korkprop og champagnesnor.

Ønolog: Udviklet og produceret af vinbonden Jesper Rye Jensen

Økologi: Ja, Vesterhave Vingaard er en af ganske få vingårde i Danmark der har tilladelse til at sætte Økomærket på vores vine.

Farve / Smag / Duft: Rubinrød mørk farve, som følge af vi udelukkende bruger røde druer, Vinen er perlende halv-tør og frisk, men stadig fyldig, Frugtig med duft og smag af især hindbær og jordbær. Kun 14g restsukker.

Drikkes/Lages: Kold ved 8-10 grader. Vinen er drikkeklar nu, bør drikkes indenfor 1-2 år.

Velegnet til: En sommerdag på terassen, som velkomstdrik, også perfekt til fisk, laks og især skaldyrsretter. Eller bare nyd den som den er.

Varenr: 02-5201, batch nr 1-6-2023

Pris: Vejl. Udsalgspris er 300 d.kr pr flaske incl moms.

Yderligere information

Yderligere information

Vægt 1.4 kg

Anmeldelser