fbpx

Julefrokost på en dansk autentisk vingård

Hold en mindeværdig julefrokost på Vesterhave Vingaard.

Gør jeres julefrokost til noget helt særligt i de hyggelige omgivelser på Danmarks største økologiske vingård. Uanset om I repræsenterer et firma, en forening, en vinklub, en familie, en gruppe venner eller bare ønsker at fejre en særlig anledning, så er vores arrangement skræddersyet til jer!

Vi har sammensat en julemenu, der er omhyggeligt udviklet og tilberedt af vores dygtige kok, og den serveres som en overdådig ‘ta’ selv’ buffet. Menuen kan udforskes nedenfor. I får hele lokalet for jer selv, og vi tilbyder fleksible tidspunkter og muligheder for at tilpasse arrangementet efter jeres ønsker.

Alt, hvad I skal gøre, er at kontakte os på [email protected] med jeres ønskede tidspunkt og antallet af gæster. Vi anbefaler, at I reserverer i god tid, da vores eftertragtede pladser hurtigt bliver booket.

Vores vinbonde og kok vil være tilgængelige under middagen for at dele deres ekspertise og give jer en dybere forståelse af vores udsøgte vine og mad. I har også mulighed for at tilføje en rundvisning i vores økologiske vinmarker og få indblik i vinproduktionens kunst. Undervejs vil I høre spændende historier om druedyrkning, vinsorter og meget mere.

Prisen for julemenuen er 699,- pr. person og inkluderer 4 forskellige vine til vinsmagning fra vores udvalg af Rosévin, Mousserende vin, Rødvin á la Ripasso typen og ikke mindst rødvin á la Amarone typen, samt dessertvine (minimum 10 personer, maksimum 80). Prisen dækker lokalet i det nødvendige tidsrum, dog senest frem til kl. 24:00, samt service og opvask. Alle vores vine og spiritus kan købes under middagen, og vi tilbyder også øl, sodavand og kaffe til kun 20 kr. pr. stk. Postevand er naturligvis gratis.

Lad os være vært for en uforglemmelig julefrokost, der vil skabe gode minder for jer alle!

0
Din kurv
Your cart is empty.