Winemaker’s Dinner 6/11-2026, 18-22, Tema følger

Winemaker’s Dinner 6/11-2026, 18-22, Tema følger

kr.1,495.00

Kategorier: ,
Winemaker’s Dinner 6/11-2026, 18-22, Tema følger

Winemaker’s Dinner – Det vilde køkken på Vesterhave Vingaard – Fredag den 7. november 2025 

Glæd dig til en aften, hvor vi hylder efteråret og de vilde råvarer. Menuen byder bl.a. på saftig dyreryg, cremet kartoffelpuré, salat af blåmuslinger og andre delikatesser – tilberedt af dygtige, lokale kokke.

Aftenen krydres med en nøje udvalgt vinmenu af vores prisvindende økologiske vine.

Dato: Fredag, 7. november 2025

Sted: Vesterhave Vingaard

Tid: Kl 18.00-22.00

Sikr din plads nu og vær klar til en aften, hvor mad og vin går op i en højere enhed!

Overnatning på vingården:

Værelse med havudsigt: Book her

Værelse med havkig over vinstokke: Book her

Overnatning nærheden kan bestilles hos:

Karrebæksminde Strandhotel: https://karrebaeksminde-strandhotel.dk/

Quistgaarden: https://www.quistgaarden.dk/

De Hvide Svaner Camping der har hytter.:  https://www.dehvidesvaner.dk/

Menstrup Kro: https://www.menstrupkro.dk/

Med venlig hilsen Jesper, vinbonde.

Yderligere information

Yderligere information

Anmeldelser

Menu

Hapser i vinbutikken
Mousserende Rosévin – Boble Lagune af Rondo og Bolero
Salat af blåmuslinger, æble og urter – serveret på smageske.


1. servering – Solaris Hvidvin
Røget fasanbryst på cremet kartoffelpuré med citronskal, chips og purløgsolie.

2. servering – Orange Lagune – Orangevin af Solaris og Pinot Gris
Variation af løg med syltet tomat i havtorneddike og flødeost.

3. servering – Grøn Lagune, let rødvin med Castel druen efter Ripasso metoden,  Samt Rød lagune, Rondo rødvin
Rillette af rådyrbov med kastanjer, stikkelsbærgastrik og frisk timian.

4. servering – Blå Lagune af Castel druen fra 2021, 3 års fad,  og Sort Lagune, tørrede Leon Millot Druer efter Amarone typen
Ryg af rådyr med kirsebær, rødbede, peberrod og rosmarin.


Dessert – Hed Lagune, af Rondo efter Ruby stilen
Brombærmousse med hindbærcoulis, chokoladebund og sprøde nødder.

——-

Vores vingård, anført af Jesper Rye og familien siden 2015, er blevet hyldet som Danmarks bedste med priser og anerkendelser. Vi er stolte af vores 25.000 økologiske vinstokke, der gør os til landets største økologiske vingård.

Vores vine er en skatkiste af smagsoplevelser, inklusive kraftfulde amarone-inspirerede rødvine fra Italien samt lette røde, forfriskende rosévine og fortryllende hvidvine. Vores internationale anerkendelser taler for sig selv.

Ved Winemaker’s Dinner får du chancen for at smage vores bedste vine nøje udvalgt af vores dygtige vinmager. Hver vin er omhyggeligt matchet med lokale delikatesser for at fremhæve de subtile smagsnuancer.

Glæd dig til en aften i vores hyggelige omgivelser, hvor dansk vin og mad forenes i en harmonisk symfoni. Vores prisvindende vine og eksklusive retter skaber en uforglemmelig oplevelse.

Reservér nu og vær en del af denne unikke gastronomiske rejse. Winemaker’s Dinner på Vesterhave Vingaard er din billet til en mindeværdig aften, hvor dansk kultur og smag mødes i fuld blomst!

NB. dette er til den 6/11-2026 kl 18.00 – Vi forventer sluttid omkring kl 22.00, men gårdbutik er åbent for evt. handel til kl 22.30

0
Din kurv
Your cart is empty.