VINGÅRDSBESØG 5-28, MED RUNDVISNING 28.5.22 kl 15

SKU: 16-4001

Køb denne
  • 300,00 kr DKK
  • 30 tilbage

BESTIL ANTAL SOM I KOMMER, børn under 15 er gratis. Tidspunkt er kl 15-18.00

Kom og oplev en ægte dansk vingård der har vundet internationale priser og bedømt til Danmarks bedste vingård. På udvalgte datoer er det muligt at komme på Vingårds besøgs oplevelse, i selskab med andre gæster, hvis din gruppe er under 10 personer. Reservation er kun gældende når indbetalt ved at bestille her på shoppen.

Oplevelsen består i guidet tur i den økologiske Vinmark, herunder info om sorter, opbindings systemer, økologisk vindyrkning, historien og hvis vejret tillader det nyder vi et glas vin midt I vinmarken under Nordens eneste ægte Pergola vinlund! Derefter en tur i vinkælder med egetræsfade og vineriet og vi slutter af med smags oplevelser af 4 af vores pris vindende Top kvalitetsvine! Besøget varer ca 2-3 timer. Med andre ord, behøver man ikke rejse længere syd på end til Karrebæksminde, for at opleve en ægte rigtig vingård!

Til jer der har været her før, kan jeg glæde jer med, at vores produktion stille og roligt stiger hvert år, så vi løbende får nye og spændende vine til vores smagninger.

Gavekort kan også bruges på de nævnte dage til rundvisning, skriv da til [email protected] om hvilken dato samt antal personer og kopi af gavekortet med gavekortkoden.

Private rundvisninger, på egne ønskede datoer er også muligt hvis mindst 10 personer eller derover, bestilles her:

https://www.vesterhave-vingaard.dk/da/item/vingards-besog-uden-tapas eller her:

https://www.vesterhave-vingaard.dk/da/item/vingards-besog-tapas-buffet

Bestil i god tid, der bliver rift om pladserne. Skriv ønsket dato til [email protected]

Overnatning i vores nye sheltere eller i gæstehuset kan også bestilles via airbnb. Læs mere under "Besøg Vingården"

Med venlig hilsen Jesper, vinbonde.

Læs mere om vingården samt anmeldelser fra tidligere besøgende via nedenstående link. https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g2554675-d8699299-Reviews-Vesterhavegaarden_Vingaard-Karrebaeksminde_Naestved_Municipality_South_Zealand_Z.html