BORD reservation til Vinfestival 3.sept 2022 kl 12-17

SKU: 16-7000

Køb denne
  • Gratis
  • 178 tilbage

Der kan med fordel reserveres bord i forbindelse med Vinfestival 1 lørdag i September kl 12-17.00. Det er naturligvis gratis. Bestil det antal gæster som I kommer i jeres gruppe og skriv gerne tidspunkt pr [email protected]


Bestil smagspakke nr 1 her: https://bit.ly/Smagspakke-1


Udleveres i baren i teltet når i kommer, fremvis blot kvittering.Den 1. lørdag i September, holdes den årlige Dansk Vindag, med åbent hus på Vesterhave Vingård her i Karrebæksminde. Men i år udvider vi med en lille VINFESTIVAL. Flere dygtige vinbønder kommer med deres smagsprøver fra region Sydsjælland. Kvaliteten af vine fra området er helt i top i Danmark.


Det er ganske gratis at besøge vingården på den dag. Det er også gratis at få en rundvisning på gården og i vinmarkerne og se og høre om vindyrkning i Danmark. Den guidede rundvisning vil foregå i mindre grupper sammen med en lokal vinbonde.


I teltet vil det være muligt at købe gårdens vine, Øl fra lokale bryghus og grillet Flæskestegssandwich mv. fra Kolberg. Tutten´s pandekagevogn med kaffe er med og der vil være hyggemusik med Lars Ebert.

Desuden er der boder med smagsprøver på vine fra lokal området. Se de efterfølgende sider.


Der findes også bod med et infocenter om dyrkning af vin i Danmark og evt. indmeldelse i foreningen Dansk vin.