Gourmetaften på Vesterhave Vingaard

Chefkok Bækkel og vinbonde Rye inviterer nu til en særlig udsøgt gourmet-oplevelse bestående af:

En 5 retters lækker gourmetmenu primært med lokale råvarer og dertil en vinmenu tilpasset med gårdens egen producerede økologiske kvalitets vine. Menuen er omhyggeligt udviklet og tilberedt af Jesper Bækkel fra Bækkels Gourmet Næstved. Denne event holdes som jeres eget exclusive selskab uden deltagelse af andre gæster. Der er et minimum på 10 personer. Hvis indendørs maks. 50 personer. Eller hvis vejret tillader det udendørs maks. 150 gæster i vores overdækkede Pergola Terrasse under vinstokkene. Tidspunkt kan blive præcis, når det passer jer, og selvfølgelig under forudsætning af, at vi ikke allerede er booket. Hvis det ønskes tilbyder vinbonden under middagen, at dele sin viden med gæsterne og informere om gårdens udsøgte vines tilblivelse og gode råd om vin. Det er også muligt at kombinere oplevelsen med en guidet rundvisning i vingårdens økologiske marker. Lyt undervejs til historien om vindyrkning, sorter og andet. Det hele rundes af med en tur i vinkælderen og vineriet. Dette vil tage en time extra ud over middagen. Prisen for hele denne herlige oplevelse med gourmet mad, vinmenu og rundvisning er 1500 kr p.p. inklusiv kaffe og gårdens likør eller brandy. Endeligt antal personer kan justeres til op til1 uge før herefter vil antal være bindende. Nedenfor ses eksempler på hvordan en menu kunne se ud.